Artikelen

Privacyverklaring

Afdrukken

Privacy verklaring.C.Verheijden handelsonderneming

Aangepast op 13-8-2018

Als u gebruik maakt van de diensten die C.Verheijden Handelsonderneming aanbiedt, dan worden persoonsgegevens van u enkel op onze beveiligde server opgeslagen. Wij achten een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Wij verwerken verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Wij verwerken uw persoonsgegevens in het algemeen voor de volgende doeleinden:Het mogelijk maken en faciliteren van de dienst, Marketing en commerciŽle doeleinden.

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend gegevens die door u zelf aan ons verstrekt zijn of die wij verkregen hebben via de kamer van koophandel, of via uw website.

De gegevens die wij bewaren zijn.

Bedrijfsnaam, Naam contactpersoon. Adres, Tel. nummer(s). en Email adres.

Indien u een nieuwsbrief van ons ontvangt kunt u zich hiervoor ten alle tijden afmelden onderaan de nieuwsbrief.

CategorieŽn van ontvangers/verstrekking aan derden. Wij zullen de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken indien u hiervoor geen toestemming hebt gegeven, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons afsluit of indien dit wettelijk verplicht is.

Websites van derdenDeze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze dienst zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken. C.Verheijden Handelsonderneming sluit dan ook iedere aansprakelijkheid bij het gebruik van websites van derden uit.

Wijziging van deze privacyverklaring. Wij houden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wijzigingen zullen aan u worden gepubliceerd. Het verdient de aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Wijziging of wissen van uw gegevens.Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen dan kunt u contact mat ons opnemen. Onderaan deze verklaring staan onze contactgegevens.

Beveiliging

Wij hebben de volgende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking:Uw persoonsgegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en opgeslagen in een beveiligde database.

Contactgegevens

Mocht u na het lezen van onze privacyverklaring vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens zijn:

C.Verheijden Handelsonderneming

Brumholt 25

6086PV Neer

0610559193

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Design by Joomla 1.6 templates