Brandwerend

Afdrukken

 Prijzen bekijken of bestellen, kijk in onze webshop 

maar U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Brandwerende doorvoeringen laten maken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

C.Verheijden adviseert en verwerkt brand- en rookwerende afdichtingen en doorvoeringen door wanden en vloeren.

Al onze producten zijn TNO gecertificeerd. Alle doorvoeringen worden genummerd en digitaal vastgelegd in een dossier. Dit geeft ons dan ook de perfecte basis voor het jaarlijkse onderhoud en beheer van de afdichtingen.

Natuurlijk verkopen wij ook alle producten voor het brandwerend maken van doorvoeringen.

Hieronder een overzicht hiervan.

 

Wilt u onze prijzen bekijken registreer u dan vandaag nog (rechts),  u heeft dan altijd toegang tot alle actuele prijzen (alleen voor bedrijven). U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen

 

.Nulfire FF197 Brandwerend Pistoolschuim

Het brandwerend afdichten van aansluitingen, voegen en naden van o.a.: Scheidingswanden met plafonds/vloeren. Scheidingswanden onderling, stelruimten tussen raam- of deurkozijnen en muur (denk om voorzorgsmaatregelen bij zwakke bouwdelen), stel- en monteerruimten tussen prefab elementen en onderlinge aansluitingen van vloeren.

Voordelen

Lichtgrijze kleur.Brandwerend, rook- en gasdicht.

Uitstekende dimensionale stabiliteit. Bestand tegen warmte, water en vele chemicaliën. Overschilderbaar en af te werken met pleister.

Verkrijgbaar in 750ml bussen.  12 bussen per doos

 

 

Nullifire FF170 Brandwerend Handschuim

Het brandwerend afdichten van aansluitingen, voegen en naden van o.a.: Scheidingswanden met plafonds/vloeren. Scheidingswanden onderling, stelruimten tussen raam- of deurkozijnen en muur (denk om voorzorgsmaatregelen bij zwakke bouwdelen), stel- en monteerruimten tussen prefab elementen en onderlinge aansluitingen van vloeren.    

Voordelen

Lichtgrijze kleur. Brandwerend, rook- en gasdicht. Uitstekende dimensionale stabiliteit. Bestand tegen warmte, water en vele chemicaliën.                                                                          Overschilderbaar en af te werken met pleister.

Verkrijgbaar in 750ml bussen.  12 bussen per doos

 


Nullifire FS703 Brandwerende Siliconenkit

Nullifire FS703 Brandwerende Siliconenkit is een flexibele kit die wordt toegepast in dilatatievoegen in bouwkundige constructies. Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.    

Voordelen

Tot 5 uur brandwerend. Geschikt voor voegen tot maximaal 50 mm breed. Uitstekende hechting zonder primer                                                                                                                              Zakt niet in en heeft een lange levensduur. Afdichtingsverhouding 2:1                                                                                                                                                      Veilig in gebruik, vrij van asbest en halogeen

Verkrijgbaar in 310ml kokers  12 kokers per doos


Brandwerende doorvoeringen

 

 

Nullifire FS721 Brandwerende Opschuimende Kit

Nullifire FS721 Brandwerende Opschuimende Kit is een brandwerende watergedragen acrylaatkit die tijdens brand opschuimt en perfect afdicht tussen kabels en doorvoeringen. Deze kit is tevens geschikt voor het afdichten van voegen.

Voordelen

Eenvoudig aan te brengen d.m.v. kitspuit, kwast, roller of spatel. Pasta op waterbasis.                                                                                                                                     Droogtijd van 48 uur bij een relatieve luchtvochtigheid van 60% en een temperatuur van >15ºC.

Verkrijgbaar in 5 kg emmer of in 310ml kokers onder de naam FS 701

 

Nullifire FS711 Brandwerende Coating

Nullifire FS711 Brandwerende Coating is geschikt voor het brandwerend overschilderen van kabels, kabelgoten en metalen buizen.    

Voordelen

Op waterbasis – niet toxisch. Droogtijd van 48 uur bij een relatieve luchtvochtigheid van 60% en een temperatuur van >15ºC. Eenvoudig aan te brengen met kwast, roller, borstel

Verkrijgbaar in 5kg emmer  of in doos van 12 potten a 1kg


 

Nullifire FB747 Fireboard

Nullifire FB747 Fireboard is een brandwerend behandelde steenwolplaat met een hoge weerstand tegen mechanische belasting. Nullifire FB747 Fireboard is uitermate geschikt voor het brandwerend afdichten van sparingen ten behoeve van kabelgoten, luchtkanalen en leidingen of combinaties hiervan.  

  Voordelen

Brandklasse: klasse A1 onbrandbaar randwerendheid: Min 60 min. Garantie: 10 jaar op schuimvorming van de verflaag bij binnnentoepassing

Verkrijgbaar in 2 platen a 50 x60cm per doos  of per 50 platen van 1200x600x60mm


 

Nullifire FP301 Wurgband

Nullifire FP301 Wurgband wordt toegepast in combinatie met Nullifire FS701 of FS703 en is een eenvoudig te installeren brandwerende afdichting voor kunststofleidingen (PVC/PE/PP) die door brandscheidende wand voeren. Nullifire FP301 Wurgband in combinatie met FS701 of FS703 voorkomt het verspreiden van vlammen, hete rook of gassen naar andere compartimenten.  

  Voordelen

Eenvoudig aan te brengen: spaart u kostbare montagetijd, 1 band voor leidingen diameters van 25mm tot 250mm. Toepasbaar bij leidingen vlak naast elkaar                                                                                                                                  “blind” te verwerken. Geen manchet in het zicht. Onderhoudsvrij. Compleet systeem met Nullifire FS701 Brandwerende Acrylaatkit of Nullifire FS703 Brandwerende Siliconenkit.

Verkrijgbaar in 10 rollen a 3.76mtr.per doos    of 2 rollen a 3.76mtr. per doos

                    

 

 

Nullifire FP150 Brandmanchet

Nullifire FP150 Brandmanchet wordt toegepast om het verspreiden van rook en vuur langs kunststof buizen, die door brandscheidingen in wanden en vloeren voeren, tegen te gaan. Tijdens een brand schuimt het opschuimende grafiet op binnen het stalen omhulsel en sluit de buis af. FP150 Brandmanchetten zijn geschikt voor UPVC, PVC, ABS, PP, PE en samengestelde buisdoorvoeren door vloeren en wanden.

Voordelen

Biedt een effectieve barrière tegen het verspreiden van rook en vuur voor 2 uur. Makkelijk en snel te installeren                                                                                                                                           Lichtgewicht ontwerp en installatie aan de buitenkant, geen speciaal gereedschap noodzakelijk

De FP150 Brandmanchet is leverbaar in meerdere maten voor buizen met de volgende

(buiten)diameters: 48 mm, 55 mm, 63 mm, 75 mm, 82 mm, 90 mm, 110 mm,                                                             125 mm, 135 mm, 160 mm,

Verpakt in 2 stuks per doos.

 

           

Nulfire FJ400 Brandwerend Compressieband

 

FJ400 Brandwerend Compressieband is een polyurethaan schuimband dat geimpregneerd is met een

acrylaat-polymeer met additieven, speciaal voor het brandwerend dichten van bouwkundige voegen. Geschikt als brandwerende voegafdichting in aansluitingen met steenachtige bouwdelen zoals:

voegen tussen gevelelementen onderling, gevel- en vloeraansluitingen, metselwerk, aansluitingen met beton.

Voordelen

brandwerend, rookdicht,uitstekende isolerende eigenschappen, CFK-vrij geproduceerd, zelfklevend chloor- en broomvrij

Verkrijgbaar in diverse maten afhankelijk van de voegbreedte

Design by Joomla 1.6 templates